Strast do morja, udobje na valovih.

Doživite popolno evolucijo na vodi s čolni Rodman Leisure.

Vaša izbira za užitek

Strast do morja, udobje na valovih.

Doživite popolno evolucijo na vodi s čolni Rodman Leisure.

Edinstven način odkrivanja morja

Rodman ‘Leisure’ čolni so zasnovani z enim samim namenom: da z njimi uživate v najzahtevnejših razmerah na morju in obenem občutite edinstvena doživetja.

Podjetje Rodman prihaja iz Španije in je najstarejše podjetje v svojem sektorju. V tem času so izdelali več kot 15.000 čolnov. Letos praznujejo 50 let.

 

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

Obiščite spletno stran rodman.es

Na voljo tudi slikoviti katalogi, tehnični podatki in vse, kar morate vedeti o vašem novem sanjskem čolnu za uživanje.

rodman.es

Rodman Ventura

Strast in morje za vsakogar

Ventura zadovoljuje željo po uživanju morja na prostem, sonca, družine in prijateljev, po doživetju edinstvenih trenutkov na krovu. Rodman se ob 50. obletnici prvič podaja v ta segment trga izletniških čolnov, z namenom približati morje in uživanje v njem čim večjemu številu ljudi.

Rodman Spirit

Nov koncept življenjskega sloga

Edinstven način odkrivanja morja. Nova serija, ki predstavlja svobodni duh jadranja. Serija Spirit je bila ustvarjena z namenom zadovoljiti potrebe tistih, ki želijo uživati v prostem času na plovbi; hkrati želi približati morje in življenje na ladji tudi tistim, ki ga do sedaj ne poznajo. Priložnost za ponovno odkrivanje morja.

Rodman Evolution

Popolno ravnovesje

Novi Evolution je dokaz znanja in izkušenj ladjedelnice Rodman: kakovost izdelave in izkušnje skupaj z najbolj inovativnim dizajnom in stilskimi elementi. Predstavlja popolno ravnovesje med preteklostjo in sedanjostjo, saj je popolnoma prenovljen in ohranja ključne lastnosti z bolj sodobnimi vidiki v smislu oblikovanja in funkcionalnosti.

Rodman Muse

Umetnost lepote, značaja in moči.

Leta 2006 se je nastala linija, pod katero se je podpisal studio pomorskega arhitekta Fulvia de Simonija. Skupaj z Rodmanom sta v tej ponudbi konceptualizirala zlitje lepote in osebnosti Muse z značajem, močjo in preformans čolnov, ki jih je Rodman izdelal v svojih več kot 50-letnih izkušnjah. Desetletje pozneje je postal merilo zaradi odlične zasnove in zmogljivosti.